Fancy Box Subscription – första leveransen

Förra veckan fick jag ett SMS: ”Avisering från FedEx. Din försändelse förväntas ankomma inom kort bla bla…” Jag funderade och funderade men kunde för mitt liv inte komma på vad jag hade beställt. Forskade lite och paketet var skeppat från nån liten by i Ohio så jag började tro att det var ett hoax. Men så, idag efter sedvanlig strul med leverans på dagtid från FedEx så kom paketet.

Fancy Box

Som synes på bilden var det från The Fancy och när jag såg det gick det upp ett ljus. För någon månad sedan beställde jag en Fancy Box Subscription. Det hela går ut på att man varje månad får en låda skickad till sig från The Fancy, fylld med saker som de väljer. Man vet alltså inte vad man beställer och i mina ögon gör det hela saken bara mer rolig. Kostnaden var när jag beställde $30 + frakt (totalt $47). Nu har kostnaden höjts till $45 + frakt men vi som hann med innan fortsätter att betala ”bara” 30 dollars.

Första tanken var att göra en unboxingvideo men batteriet i videokameran ar helt dött så det blev några risiga mobilbilder på innehållet istället. Rätt okej innehåll tycker jag.

Fancy Box Content 1 Fancy Box Content 2 Fancy Box Content 3

Fancy Box Content 4 Fancy Box Content 5 Fancy Box Content 6

1. Cold Fish Ice Cube Tray från GAMA GO (värde $15)
2. All My Friends Are Dead (värde $10)
3. Touch Screen Gloves från Mujjo (värde $32)
4. All Purpose Congratulation Card (värde $15)
5. USB Drive från infothink (hittar ej på The Fancy)
6. Verse Headphones från Urban Beatz (värde $40)

Det verkar som att de flesta andra utskickade lådor har samma innehåll. Hittade dock en amerikan som istället för USB-minnet fick en nice tröja istället.