Thåström – Live på Cirkus 2012-02-26

Thåström på Cirkus 2012

Igår var jag på Cirkus och såg en helt fantastisk konsert med Thåström. Den nya skivan ”Beväpna dig med vingar”, är även det namnet på den låt som inleder den energiska showen, med en Thåström som spasmar runt på scenen som aldrig förr från sekund ett.

Gaffa skriver: ”En uppvisning i hur man kör över sin publik” och SvD sätter rubriken till ”Crescendonas kung tillbaka i perfekt form”. Jag kan inte göra annat än att hålla med. Den version av Ingen Neråtsång, eller det helt magiskt jävla dundrande introt till Främling överallt som jag och resten av publiken får höra gör att jag idag scannar av nätet efter biljetter till fler shower.

Och scenografin och ljuset. Världsklass är allt man kan säga. När hela scenen lyses upp och back dropen tas ned under sista extranumret Sönder Boulevard, och visar borttagna stolar, intrumentlådor och allt annat så är det verkligen naket 100%.

Thåström - Fan fan fan

En del filmer från framträdandet som troligtvis inte är i närheten av att göra showen rättvisa hittar ni här: http://bit.ly/thastromfilm