Vill du hjälpa Muammar Gaddafi?

För säkerhet skull tittar jag då och då genom skräppostmappen men oftast innehåller den mail om ”Penis Enlargement”, ”V1agra” eller att jag (eller min epostadress) har vunnit 915 850 Euro. Igår kom ett mail som pockade på min uppmärksamhet och det skiljer sig inte från andra niegeriabrev, dvs någon vill ha hjälp med att flytta pengar och som tack för hjälpen får man en del av pengarna. Det här mailet skiljer sig dock något och torde ha ännu lägre hit rate än andra spam. För helt ärligt, om jag är dum nog att gå på bluffen, skulle jag då vilja hjälpa Muammar Gadaffis son?

Här är mailet:

Uppmärksamhet,
Jag kontaktar dig på uppdrag av arabiska Saif Gaddafi, den sena näst yngsta sonen till Libyens ledare Muammar al-Gaddafi som dog i en NATO-flygangrepp i Libyen den Lördag 1 maj, 2011.
Arabiska Saif Gaddafi har många konton i olika banker med totalt fyndigheter av mer än 1,1 miljarder USD amerikanska dollar varav en del har nu frysts efter hans död av den nya libyska Transitional rådet. Jag kontaktar du baserar på upptäckten gjorde jag går igenom personliga fil som innehåller en total summa av 21 miljoner USD (Twenty One Million amerikanska dollar) stack med ett innehav fast här i Kina.
Din hjälp som utlänning är nödvändigt eftersom ledningen kommer att välkomna varje utlänning som har rätt information till denna deposition som kommer att ges till dig när vi är överens om att dela formeln för summan av $ 21 miljoner dollar. Det finns ingen risk att denna transaktion.
Dela kommer att vara 30% för dig, 5% för alla kostnader i den här verksamheten och resterande 65% för mig. Så fort jag hör från dig börjar jag personliga arrangemang för att underlätta frisläppandet / överföring av dessa medel till dig på ett sätt som kommer att vara snabbare och säkrare.
Kontakta mig omgående för vägen framåt genom min förklädda e-postadress med ditt fullständiga namn, din ålder och födelseort och ditt privata telefonnummer till: assetmdv@aol.com
Varm sammanhang
C Gui.